Team Ophelia


Team Ophelia tuo esiin suomalaista maataloutta ja maidontuotantoa hauskalla, realistisella tavalla – yhdessä tuottajien, kuluttajien, eri alojen yritysten ja tietenkin itse lehmien kanssa!

Team Ophelia on viihdetaiteilijoista ja huippusukuisista lehmistä koostuva porukka, joka puhaltaa uusia tuulia suomalaisen maaseudun ja kaupunkien välille. Missionamme on ruoantuotannon läpinäkyvyyden lisääminen, maatalouden kannattavuuden parantaminen sekä hauskojen, maanläheisten elämysten tarjoaminen kaikille alasta kiinnostuneille.

Nostamme yrityksiä esiin ja tarjoamme maitotiloille kestävää, tervettä eläinainesta yhteistyössä eri eläinjalostusorganisaatioiden kanssa. Janne Katajan, Aku Hirviniemen, Sami Hedbergin sekä Duudsonien HP:n ja Jarpin omistamat lehmät asuvat suomalaisilla maitotiloilla, jossa niiden elämää pääsee seuraamaan Facebookin ja erilaisten tapahtumien kautta. Tiimimme muuttuu ja kehittyy koko ajan - kuka vain voi hankkia itselleen Let´s Cow -lehmän tai sen alkion!

Tervetuloa mukaan Team Opheliaan - LET´S COW!!!

 

Ophelia-akatemia nostaa esiin suomalaista karjanjalostusta ja eläinnäyttelykulttuuria

Ophelia-akatemia tulee toimimaan alan tapahtumissa ja sosiaalisessa mediassa. Ophelian Facebook- ja Let´s Cow-nettisivuille kokoamme kaiken tiedon, jota toiminnastamme kertyy.

Akatemiassa opastetaan paitsi näyttelytoimintaa, myös esiintymistä, haastattelutilanteita ja esiintymisjännityksen hallintaa. Vinkit näihin antaa tunnetut suomalaiset viihdemiehet Janne Kataja ja Aku Hirviniemi. Lisäksi akatemiassa odottaa muutama yllätys!

Akatemian kuuluu lisäksi laajempikin näkemys maitotaloudesta ja akatemiassa saat vinkkejä mm. rakentamiseen ja ruokintaan.

Akatemian tunnit tullaan järjestämään alan tapahtumien yhteydessä - olemme siellä mihin tähtäämmekin! Toiminta aloitettiin Sarka-messuilla tammikuussa 2015.