Eläimet & alkiot


Päivölän B. Ophelia ET

Päivölän B. Ophelia ET, syntynyt 21.8.2013

Tästä kaikkia alkoi. Ophelia on teamin ensimmäinen eläin ja suunnannäyttäjä. Kilpailukokemusta on haettu ja Okrassa sijoitus oli 3. Ophelia asustaa Kulmalan tilalla Peräseinäjoella yhdessä Gold Galan ja Sid Marian kanssa. Filmitähtimäinen, kesy Ophelia nauttii saamastaan huomiosta ja poseeraa mielellään kameralle! Huonona päivänä Ophelia taas tekee mitä lystää..

Ophelia lypsää ensimmäistä tuotosvuottaan. Ophelia poiki joulukuussa lehmä vasikan.


Jussilan Gold Gala

Jussilan Gold Gala, syntynyt 4.10.2013

Teamin kuuluisin holstein on Gold Gala. Suurikokoinen Gala kääntää päät ja teamiin sopivasti myös Gala on varustettu sopivalla diivaluonteella. Galan kummina toimii Niina Backman. Gala odottaa tällä hetkellä vasikkaa sonnille GEN-I-BEQ SKYFIRE RED - saa nähdä, onko maaliskuun loppupuolella syntyvä vasikka musta vai punainen!?

Galan alkiot ylistetystä sonnista Pine-Tree Sid-ET (sexattu) nyt kampanjatarjouksessa - ole nopea ja soita 0442356570!


HH Lobelta

HH Lobelta, syntynyt 12.1.2014

Upearakenteisen holsteinlehmän Lobeltan koti on Huitin tilalla Lopella. Vilkasluonteinen Lobelta löytää tiensä vaikka kahvipöytään. Lobelta kummina toimii Vappu Pimiä.

Lobelta sai äitienpäivänä 8.5.16 lehmävasikan. Vasikan isä on Yhdysvaltalainen Silver.

Lobeltan alkiot nyt myynnissä! Kanadalaiset isäehdokkaat Alta 1st Class ja Alta Exacter (sexattu).


Larissa

HH LaBelle Larissa, syntynyt 8.1.2014

HH LaBelle Larissa on teamin ensimmäinen Jersey. Jersey hurmasi suurilla silmillään myös Duudsoneiden HP:n ja Jarpin ja pojat päättivät lähteä teamin mukaan. Jersey on teamin kolmas maitorotu, ja sen kummina toimii Jounin kaupan Sampo Kaulanen.

Myös Larissa majailee Huitin karjassa Lopella, jossa sen alkiona Yhdysvalloista tuotu emä on kestävä maidontuottaja. Larissan Valentino-isä periyttää loistavaa utarerakennetta ja on yksi parhaita maailmalla tunnettuja jersey-sonneja. Larissan alkiot on myyty suomalaisille maitotiloille - saa nähdä, milloin kuulemme uusia vasikkauutisia!


HH Laurie

HH Laurie, syntynyt 10.5.2014

HH Laurie on teamin toinen ayrshire. Laurie on jo tuttu kymmpiuutisista ja Elman hiehoagilitystä, jossa Laurie otti Annikki Hirviniemen kanssa voiton. Laurie muistuttaa ulkoisesti Opheliaa ja häntä on epäilty jopa Ophelian pikkusiskoksi. Laurie-neitosen kummina toimii tv-tähti Niina Lahtinen.

Laurie on viettänyt kesän Huitin tilan metsälaitumella muiden hiehojen kanssa ja aikuistuu huimaa vauhtia!


Rapakon Rockstar Lorelle ET, synt. 7.2.2014

Kaunis Lorelle odottaa ensimmäistä vasikkaansa Rapakon tilalla Kiuruvedellä. Samassa karjassa on myös emä Lessard Jen-Lorelli ET, joka lypsää nyt toista kautta ja on rakenteeltaan erinomainen. Myös hedelmällisyysominaisuudet ovat olleet huippuluokkaa! Lorellen täti Joukolan Joy-Lorelli ET voitti vuoden 2015 Ayrshire Championin Viljotar-näyttelyssä. 

Myymme Lorellen alkioita - isänä kotimainen VR Kuusenojan Valpas Visio tai kanadalainen Des Coteaux Miquelon ET. Ota yhteyttä 0442356570!

 

 


Kurhilan Dream Lykka, syntynyt 10.4.2014

Lykka on syntynyt Taipalsaarella Merja Kallion tilalla ja sen vanhemmat ovat Kurhilan Pot Happy ja isä Nexus Dreamer. Duudsonien HP nappasi Lykan tiimiimme huutokaupassa Sarka-messuilla alkuvuodesta 2015.

Lykka asuu Toikan tilalla Rajamäellä ja on kasvanut jämäkäksi, hyvärakenteiseksi hiehoksi. 

Lykka on kantava Forever S. Keikarista. 


SS Sid Maria ET, syntynyt 11.7.2015

Sid Maria on ensimmäinen teamiimme syntynyt alkiovasikka. Marian emä on oma Gold Galamme ja isä upea Pine-Tree Sid ET! Maria on juuri vieroitettu maitojuotosta ja alkaa nyt tosissaan kasvattaa kokoaan. Kulmalan tilan isäntäväki kehuu Mariaa reippaaksi ja oppivaiseksi vasikaksi!


HH Lorelai, 8.5.2016

Lorelai näki päivän valon äitienpäivänä 8.5.16. Poikiminen meni hienosti ja vasikka on upeaa katseltavaa.

Lorelai asustaa Lappilassa emänsä kanssa.

Lorelain isä on Yhdysvaltalainen Alta Silver ja isän isä Altajenkins

Nyt jännityksellä odotamme Lorelain varttumista hienoksi lypsylehmäksi.